Reacties klanten

Advies van Jacqueline bij de voorkamer

In ons huis was de voorkamer er wel, maar we gebruikten deze niet. De kamer ligt aan de straatkant terwijl de tweede zithoek aan de tuinkant is.
Toch wilden we na 16 jaar wat met deze kamer doen, er was al een mooie klassieke open haard, de schuifdeuren gaven reeds een mooie uitstraling, echter de rest de wandbekleding en meubels maakten de kamer onaantrekkelijk .
Met behulp van Jacqueline hebben we voor een nieuwe opzet gekozen.

Mooie warme meubels: 2,5 zits, 1,5 zits plus 2 losse stoelen( Homecentre Wolvega) , nieuw behang en warme kleuren op de muren zorgden voor een kompleet nieuwe beleving.
Jacqueline heeft ons ook geholpen met het uitzoeken van de leeslampen en de hele grote plafondlamp. Als sluitstuk is de vloeropnieuw geschuurd en in een lichtere kleur gebracht.

We gebruiken de voorkamer nu wekelijks en zeker in de winterperiode is het een hele omhullende prettige woonruimte geworden, die past bij de rest van ons huis!

We hebben er een fijne kamer bij gekregen, met de hulp en inspiratie van Jacqueline.

 

Advies bij de herinrichting van ons vakantiehuis op Ameland

We wilden onze vakantiewoning aanpassen aan de groeiende gezinssituatie en besloten het hele huis te strippen en er een stuk bij aan te bouwen.

Daardoor ontstond een nieuwe situatie en konden vanaf de basis beginnen met opbouwen. Mede door deskundig advies van Jacqueline is het geworden wat het nu is. Een fijn huis met warme kleuren waar we heerlijk kunnen bijkomen en opladen.                            
We begonnen met de basiskleuren, natuurtinten van het eiland, die we doorzetten in het hele huis. Deze kleuren scheppen rust. Door het hele huis ligt pvc, het lijken houten planken maar is het niet. Oersterk met 20 jaar garantie.

Jacqueline vroeg naar onze wensen en ging al vast op zoek naar wat de mogelijkheden waren. Het was heel prettig dat ze zoveel voorwerk voor ons deed. Op de muren in de kamer zit behang met linnenmotief, in de keuken is geverfd met Puur. Deze kleur zit ook in de beneden slaapkamer.

In de gang kozen we voor een heel bijzonder behang waarvan iedereen denkt dat het steentjes zijn. Boven kozen we voor een crèmekleur zodat het optisch wat groter lijkt en op de kleine kamertjes voor blauw met rand erdoor.
Ook voor de meubels gingen we uit van de eilandtinten. De bank en eettafelstoelen en ook de bedden kochten we bij  Homecenter in Wolvega met deskundig advies van Jacqueline, zij hield altijd de grote lijn in de gaten. De eettafel en bijzettafeltjes zijn naar eigen wens gemaakt en komen van Houtwerk Hattem.

Verder vonden we veel assecoires bij Leen Bakker en in de woonwinkel in Nes.
Het heerlijke warme Jacobus kacheltje waar we zo van genieten komt  uit Oldeberkoop. Net zo als de fleurige rode tuinstoeltjes.

Al met al zijn we zeer tevreden over de prettige en deskundige samenwerking met Jacqueline.

  

Advies door Jacqueline voor de inrichting van onze keuken

Wij wilden graag onze keuken veranderen. Toen we in 1997  deze woning kochten moest er veel aan het huis gebeuren. Omdat we niet precies wisten waar we in dit oude huis tegen aan zouden lopen besloten we tot een eenvoudige leef – woonkeuken. Een grote tafel met krukken en een goedkoop 4 pits fornuis. Eigenlijk had ik altijd graag een groot fornuis gewild met meerdere ovens omdat ik bakken leuk vind. Nu het gezin kleiner werd was een grote eettafel ook niet meer nodig. Langzamerhand werd het tijd voor een andere keuken. Ook de ideeën voor inrichting veranderden dus dat kon mooi meegenomen worden. 

Samen met Jacqueline maakten we een inventarisatie van wat er allemaal in moest komen en gingen we op keukenjacht. We zijn bij verschillende keukenbedrijven geweest, ook voor het fornuis werd een reisje ondernomen. Jacqueline heeft me bewust gemaakt van de keuzemogelijkheden en samen kwamen we er uit wat ik graag wilde wat betreft  stijl en kleurenkeuze. Toen we daar uit waren heeft Jacqueline een tekening gemaakt bij het keukenbedrijf Concorda Meppel. De ontwerpen kwamen op moodboard.

Ook de kranen, de cooker en de vloerverwarming met tegels kwamen aan de orde. Uiteindelijk moest er natuurlijk ook een kleurtje op de muren en werd er aan accessoires gedacht. 

Van het begin tot het einde werd er meegedacht. Er werd niets opgedrongen wel zei ze af en toe "zou je dat wel doen?" en kwam dan met een goed alternatief. Maar als ik het persé wilde dan liet ze me ook in mijn waarde. Ik voelde me vrij om mijn keuze te maken door het advies dat ik kreeg van Jacqueline.

Wij zijn heel blij dat je ons hebt willen adviseren. Het is prachtig geworden!

Ook de andere vertrekken waren inmiddels aan een opknapbeurt toe. Zo heeft Jacqueline ook  de inrichting en kleurenkeuze gedaan van onze woonkamer, slaapkamer, entrée en trappenhuis.

We begonnen ook hier weer met een moodboard. Jacqueline heeft een goed gevoel voor welke kleuren bij elkaar passen. De sfeer in huis is daardoor prettiger geworden. Wat eerst een bij elkaar geraapt zooitje was werd nu een geheel.

 

 Advies van penthouse Zwolle

 Wij hadden ons huis laten opknappen in 2009. Alles was geschilderd in een mooie tint wit. Daarnaast een nieuwe vloer, nieuwe keuken en ook nieuwe meubels. 

Wij wonen in een penthouse, want onze woonkamer is rond. Deze woningen zijn ontworpen door Liesbeth van de Pol. Onze slaapkamers zitten op verdieping 2, de woonkamer op 3, daarboven een werkruimte, logeerruimte met douche en toilet en een prachtig dakterras.

Ik heb Jacqueline gevraagd mij te helpen met de finishing touch, want er miste voor mijn gevoel nog iets. 

De 1ste keer hebben we kennisgemaakt en heeft Jacqueline mijn/onze smaak in beeld gekregen.

De 2e keer zijn we gaan schuiven met de meubels. Erg leuk om te doen, vooral omdat Jacqueline zo enthousiast is en haar enthousiasme op mij oversloeg. Ik heb goede tips gekregen over het ophangen van mijn eigen schilderijen en het creÄ—ren van meer rust. Ook hebben we een aparte zithoekje gemaakt met 2 heerlijke stoelen die we al hadden. Echt een hoekje om lekker een boek te lezen of even met elkaar de dag door te nemen.

Als laatste hebben we een paar muren en een pilaar in de woonkamer een andere kleur gegeven, namelijk Eucalyptus van het merk "Painting the Past". Dit is verf met meer krijt dan gemiddeld, wat de verf matter maakt en daardoor komt de kleur zachter over en verveelt het minder. Het eindresultaat was prachtig, dit gaf onze woonkamer net dat iets extra. 

Al met al zijn wij erg tevreden over de adviezen van Jacqueline en ook over de manier waarop zij ons geholpen heeft. Ik kan haar van harte aanraden. We krijgen nog steeds veel complimenten over ons huis, de tips van Jacqueline waren echt de "puntjes op de i" !