Dit ben ik!

Kleur, mijn rode draad

Mijn naam is Jacqueline Nooter,

Samen met mijn man, twee dochters en een hond woon ik in Oldeberkoop, een prachtige dorpje in zuid-oost Friesland. Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst mijn eigen kamer mocht inrichten. Ik wist precies hoe ik het wilde hebben, Laura Ashley behang, meubeltjes van rotan, sfeervolle kaarsjes en mooie verlichting.

Mijn eerste woning in Diemen was mijn grote uitdaging: ik kon helemaal los! Daarna volgden andere huizen en winkels in Nederland en Duitsland. Ik werd vaak gevraagd door mensen in mijn omgeving voor advies bij inrichting, toch had ik nog niet door dat ik daar misschien wel mijn werk van kon maken. Na de toch wel kleurlijke en vormgevende opleidingen schoonheidspecialiste en bloemsierkunst ben ik begonnen aan de studie binnenhuisarchitectuur. Hierin kon ik mij heerlijk uitleven in kleur en inrichting.

Ik realiseerde mij dat kleur en vorm belangrijk zijn in mijn leven. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden en adviseer ik klanten, met enorm veel passie en plezier, bij de (her)inrichting van hun woning.

 

Jacqueline Nooter